30.07.2022 | 11:54
Добрев удари Нинова: БСП участва в кабинет срещу Русия, а всички на ”Бузлуджа” са русофили
Добрев се похвали с партийната си книжка, след като през миналата седмица съдът възстанови членството му в БСП
”Чакам откровени отговори на много въпроси – защо БСП участва в едно правителство, което работи против Русия, а ето на тази поляна в Бузлуджа всички са русофили. Това беше дясно управление, в което ние се прегърнахме с идеологическите си противници и загубихме идентичност. Какъв държавник си ти, когато работиш срещу интересите на собствената си партия”.

Това каза завърналият се в Столетницата след решение на съда Кирил Добрев от БСП на Бузлуджа.

„Всичко е свързано с дясното минало на лидера на БСП. Дори да се видим с Нинова днес на Бузлуджа, едва ли тя ще иска да ми подаде ръка“, посочи Добрев.

„БСП е пред голяма дилема и трябва да даде отговор на важния въпрос – ние голяма партия ли сме или сме просто патерица на разни политически проекти. От 900 хил. гласа, свалихме на 250 хил., каза още Добрев. Той се похвали с партийната си книжка, след като през миналата седмица възстанови членството му в БСП.

Припомняме, че Върховният касационен съд (ВКС) отказа да впише решението за заличаване на Калоян Паргов и Кирил Добрев като членове БСП и на Националния съвет на партията. Така двамата са върнати в ръководството на БСП.

1 коментар

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    БулгаристанСерсемПартиси-партия,зачената в грях от бандата ‘Луканов,Лилов,Младенов’ и компания.Партия,опозорила се с най-безпринципните чифтосвания и съешавания.С измисления ‘цар’Симеончо,син на този,в името на когото избиваха нашите деди ,бащи и майки.Срам и пълен позор.Чифтосахте се с Доган,идеолог на убийците от БУНОВО,направихте министър-председател един сламен човек и пълен боклук,когото дори красивото Наде изхвърли.Сега се съешавате с най-отявлените русофоби и антикомунисти-отрепките на костов.И то защо-за да може ПАЧАВРАТА на костов,която ви язди и влечугите около нея да грабят и си пълнят пеликанските утроби.БОКЛУЦИ ГАДНИ,отивайте в ПРЕИЗПОДНЯТА и хич не се връщайте.

    БулгаристанСерсемПартиси-партия,зачената в грях от бандата ‘Луканов,Лилов,Младенов’ и компания, ще бъде най-позорно ликвидирана от ПАЧАВРАТА НА костов.Това заслужавате,МАЛОУМНИЦИ,след като оставихте тази смрадла от ПУТКОВИЦА,пардон,КРУШОВИЦА,да ви вършее тръне на кухите КРАТУНИ.БОКЛУЦИ НЕДОКЛАТЕНИ.Марш у гюбрето.
    Този екскремент киро,някой си,добрев изобщо не трябва да се показва изпод гюбрето.БулгаристанСерсемПартиси беше ликвидирана още от колаборацията на двама ренегати-николай ‘ЛАЙНОТО’ ДОБРЕВ и пишман авджията и още по-пишман агент на ДС-гоце, с Манчо от Драгалевци срещу 30 сребърника,които така и не получиха,в следствие на което,осъзнавайки с пиянския си мозък какво е направил,николай,’Лайното’ ДОБРЕВ се самоуби с алкохол. Сега,благодарение и на такива отрепки.БулгаристанСерсемПартиси ще бъде окончателно ликвидирана от ПАЧАВРАТА на костов-кучката от Путковица,пардон,Крушовица.Всъщност,това заслужавате МАЛОУМНИЦИ недоклатени.
    Кирил някой си добрев и пачаврата на костов-хвани единия,па прасни другия и заедно-у гюбрето,барабар с цялата им умряла ‘партия’.
    Боклуци недоклатени,какво общо имате с ПАРТИЯТА НА ДЯДО БЛАГОЕВ,ГЕОРГИ КИРКОВ,ГЕОРГИ ДИМИТРОВ,ВАСИЛ КОЛАРОВ,ЧЕ ДАЖЕ И ТОДОР ЖИВКОВ,ТЕЗИ ТИТАНИ НА ЛЯВОТО.ВИЕ СТЕ БОКЛУЦИ И ОТРЕПКИ,КОИТО ЗАСЛУЖАВАТЕ САМО ПРЕЗРЕНИЕ И ЗАБВЕНИЕ.МАРШ В ПРЕИЗПОДНЯТА,СБЪРКАНЯЦИ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране