27.10.2016 | 0:01
Долорес Арсенова дава 100 бона за чалга диви – Цеца Величкович идва за сватбата на сина й!
Един от гвоздеите в програмата на милионерската сватба ще бъде Индира Радич

Яко сръбски турбо фолк ще кънти идната неделя в столичния хотел „Маринела“, където един от най-лелеяните обекти на столичните златотърсачки, младият милионер Калоян Арсенов-Белия, минава под венчило с годеницата си Сара. По всичко личи, че сватбата на сина на бившата министърка на околната среда и водите в кабинета на Симеон Сакскобурготски, ще се превърне в едно от най-скъпарските събития на годината, тъй като пристига тежката артилерия на музикалната сцена на западната ни съседка.

Един от гвоздеите в програмата на милионерската сватба ще бъде Индира Радич. Босненско-сръбска турбофолк певица е фаворитка на младоженеца, издават негови приятели. За сватбарската патърдия обаче е ангажирана и звезда №1 на Сърбия – Цеца Величкович, потвърдиха пред нашата медия няколко независими един от друг източници.

Твърди се, че двете чалга икони ще бъдат извозени от Белград със самолет – това е едно от изискванията на Величкович при почти всичките й визити в България. По въздух тя дойде у нас заедно с Лепа Брена и Горан Брегович за пищното парти на старозагорския милионер Ангел Тенев през август.

Според хора, запознати с ценоразписа на Цеца Величкович, тя ще получи най-малко 30 хил. евро, за да пее в неделя на Калоян Белия и булката му Сара. При приблизително същия хонорар изпълнителката на „Трепни“ е поела участие на морската септемврийска сватба на Николай Ташков – малкия син на бизнес семейството Гергана и Пламен Ташкови.

Очакват се сватбата да озвучат и три БГ чалга диви. Така целият музикален масраф за сватбата вероятно ще доближи 100 бона, тъй като и Индира Радич не е по-малко скъпа от колежката си Цеца.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране