25.01.2017 | 21:59
Долу ръцете от правителството на Огнян Герджиков!
Приятелски огън изпепелява новия кабинет. Оревахте орталъка бе, хора!
Владимир Танев

Приятелски огън изпепелява новия кабинет. Оревахте орталъка бе, хора! Противници на ГЕРБ публично късат ризи и хулят състава на служебното правителство и на неговия патрон. Този не ми харесва. Другия бил човек на…, сещате се. Третият пък, ама моля ви се, защо той?

Откакто свят светува, по тези географски ширини няма всеобща угодия. Разбирачите и мераклиите са повече от народонаселението. Тази масова психоза вече се превръща в цирк, а задкулисните кукловоди само гледат отстрани сеира.

Защо клетвите на пръкналите се политически влъхви са буря в чаша вода?

1.Иде реч за служебен кабинет с хоризонт от два-три месеца. Какво драматично ще се случи в България за такъв кратък период?

2.Това временно правителство трябва да подготви и проведе честни и законни избори. Какво ви кара да мислите, че това няма да се случи?

3.Всеки един от служебните министри е човек със собствена биография. Няма един, който да бъде вкаран в графата nobody.

4.Оценка се дава за свършена работа, а не в аванс на базата на мними политически заклинания.
5.Сами си избрахме генерала за президент с такова огромно мнозинство. Неговият кадрови избор заслужава нашето доверие и уважение.

Е, и аз бих искал сред служебните министри да бяха хора като ген. Богомил Бонев и Николай Цонев, ама президента Радев не потърси моето мнение предварително. Това не ме прави автоматичен враг на служебния кабинет.

Има нещо, с което бих се съгласил с набедените критикари. Макар и служебно, това правителство трябва много енергично да размаха антикорупционната баданарка. Не го ли направи по един убедителен и ефективен начин, минусите ще са за президента. И за БСП…

1 коментар

  1. Боже каза:

    Наивник, или се правите на такъв, господине. Г-н Радев разочарова народа още с първата си крачка, нима сте сляп? Как ще размахва това правителство антикорупционната баданарка, като запеченият Герджик съобши, че щяло да има приемственост??? Приемственост и в корупцията! Какви глупости пишете и сам си противоречите, щом казвате, че и вие сте искал други хора за служебни министри и по тоя начин отричате назначените! Ха..ха..

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране