16.09.2016 | 0:46
Дончева попиля Би Ти Ви и Цънцарова – правела поръчкови и манипулирани разследвания
Във вашата телевизия започна кампания срещу бившия министър, заяви тя

Татяна Дончева попиля Мария Цънцарова и Би Ти Ви по време на участието й в същата телевизия. Кандидатът за президент заяви, че Мария Цънцарова е манипулирала разследвания, а “ексклузивните й разкрития” всъщност се осъществяват под нечия диктовка.

Дончева разкри, че скандалът около бившия финансов министър Стоян Александров е всъщност една поръчка, веднага след като е станало ясно, че той също я подкрепя за президентските избори.

“Във вашата телевизия започна кампания срещу бившия министър, след като стана ясно, че той стои зад нашата кандидатура. Това е груба манипулация на общественото мнение. Това са спорове, които са започнали през 2006 година. През това време тези които се жалват са минали през всички инстанции, всичко е приключено, използвани са всички възможни средства за обжалване и всички решения са еднозначни, че тези хора дължат парите”, заяви Татяна Дончева.

“Вие криете факти по отношение на лихвите. След вашите репортажи прокуратурата заяви, че отново започва разследване, като преди това пет години са правили такова, а сега все едно е нещо ново”, допълни лидерът на “Движение 21”.

“Ако аз ви дам заем няколко пъти, това лихварство ли е, ако вие дадете на сина си заем, това лихварство ли е?”, потита риторично Дончева водещата Цветанка Ризова, която освен да се оправдава не можа друго да обясни.

“За мен са ключови няколко факти, вие дадохте трибуна на хора, които са загубили делата в точно определено време. В цялата тази работа, която прокуратурата проверява 5 години, се появява изведнъж отново и прокуратурата пак ще проверява”, допълни кандидатът за президент.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране