13.01.2016 | 0:01
Двама братя пребиха до смърт 18-годишен във Враца
Спорът е започнал от натискане на клаксона

Двама братя пребиха до смърт 18-годишен младеж във Враца посред бял ден и пред свидетели, които са снимали инцидента.

Около 13 часа в близост до Дома на науката и техниката е възникнал спор между Теодор Й. и двама братя – 34-годишния Десислав и 36-годишния Иван. Разправията вероятно е била заради неспазване на правилата на пътя. По първоначална информация от очевидци спорът е започнал от натискане на клаксона от страна на 18-годишния шофьор към движещите се пеша мъже.

След шумна разправия между тримата единият от братята извадил бокс и ударил в лицето Теодор няколко пъти. Младият мъж паднал безжизнен на тротоара и уплашени свидетели веднага са подали сигнал на тел. 112 за помощ. Линейката е пристигнала чак след 15 минути. През цялото време момчето не е помръднало. Някои от очевидците са започнали да му оказват помощ, но то не е показало признаци на живот. Малко след инцидента на мястото пристигнала и майката на момчето, която работи наблизо.

Окръжната прокуратура във Враца е разпоредила разследване и се разпитват свидетели. В ареста на полицията малко след инцидента е задържан един от братята, другият се е предал по-късно. Той е с криминални регистрации за кражби и шофиране след употреба на алкохол.

1 коментар

  1. Bedna, bedna Balgaria каза:

    Четох, че копелето е нападнало с бокс братята. Ако е така намерило си е майстора. При самоотбрана отговорност не се носи. Ако всички нападнати учители, лекари, пътници и други жертви на наркоманията, се бяха отбранявали както братята, престъпността щеше да намалее.

    Копелето излиза от колата и подгонва с бокс пешеходци, случва се най-нормалното нещо, нападнатите смазват ненормалника. БРАВО!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране