20.03.2015 | 18:48
Двама хвърлиха оставки от АБВ заради Петков
Според недоволните до Първанов не стига истинска информация

Двама от учредителите на АБВ в Пловдив и представители на националното и местното ръководство – доц. д-р Георги Паскалев и Володя Карамитев, обявиха, че напускат партията. Лидерът на партията в Пловдив Христо Барутчиев заяви, че ще чака да бъде изключен. Поводът за оставките е изявлението на зам.-шефа на АБВ Румен Петков преди дни, че новоизбраното ръководство в Пловдив не е легитимно.

В АБВ има застой, морален дефицит, няма хигиена в отношенията на хората, коментира Георги Паскалев. Той е разочарован, че вместо да получи похвали, че е изградил структурата, е бил изкаран престъпник.

Според недоволните до лидера на партията Георги Първанов не достига истинската информация, тъй като се подменя тенденциозно “от групата на Румен Петков и Валентин Петров, чиято цел е те да определят кандидата за кмет на Пловдив”. Барутчиев обяви, че предстои да решават как ще продължат участието си политиката, както и под каква форма ще участват в местните избори.

Решението на Контролния съвет на партията е ясно и точно, че градската конференция е нелегитимна, тъй като не са представени чредителни протоколи на клубовете, отвърна на упреците водачът на листата на АБВ в Пловдив ген. Валентин Петров. Според него 90 на сто от изявленията на съпартийците му са лъжа, а оставките им били депозирани преди няколко месеца.

1 коментар

  1. Аликов каза:

    Основна цел на “кадровика” от Плевен е,да постави в неудобни обстоятелства лоялните към Г.Първанов,за да си дадат оставките и на тяхно място да се появят верни на Петков хора,които ще продължат пъклените си намерения с цел на 25-ети април когато е конгреса на АБВ, да овладеят властовите позиции в партията.Фасулска работа е за политическият жонгльор от Плевен,да разчисти “терена”си до деня на конгреса и на следващият ден ПП-АБВ на Георги Първанов, да осъмне с друго ръководство.Ръководство,много по удобно на г-н Борисов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране