11.07.2016 | 11:11
Двама загинали при катастрофа между Ахелой и Каблешково
На място е загинал водачът на опела, а 56-годишният шофьор на фолксвагена
Снимката е илюстративна

Двама мъже загинаха след верижна катастрофа, станала между Ахелой и Каблешково рано тази сутрин. Загинал има и при катастрофа на Подбалканския път вчера. Сигналът за инцидента, който е станал на пътя Ахелой-Каблешково, е подаден в 7.50 ч., съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Бургас.

„Опел“ с бургаска регистрация се е сблъскал с „Фолксваген“ с варненска регистрация, след което лек автомобил БМВ се е ударил в задната част на опела. На място е загинал водачът на опела, а 56-годишният шофьор на фолксвагена, който е от Варна, бе транспортиран в тежко състояние в бургаската болница. Лекарите обаче не успяха да го спасят.

Не са пострадали хора в БМВ-то. Трафикът е отклонен през Каблешково, а на място се извършва оглед. Възстановено е движението по път I-6 София-Златица в отсечката между разклона за Мусачево и разклона за Григорево, съобщи снощи националното радио. В късния следобед вчера този участък от Подбалканския път бе затворен заради тежка катастрофа.

Лек автомобил навлезе в насрещната лента и се удари челно в джип. На място е починал шофьорът на леката кола, а пътничка от джипа е откарана в болница. Организиран беше временен обходен маршрут през село Столник и Елин Пелин в посока София и през село Мусачево-Елин Пелин в посока Пирдоп.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране