18.10.2021 | 20:44
Екшън на „Витошка“: Непълнолетен младеж обвини Сидеров в побой
Момчето е с рана на устата и твърди, че е следствие на шамари от шефа на "Атака"

Непълнолетен обвинява Волен Сидеров в побой.Момчето е с рана на устата и твърди, че е следствие на шамари от Волен Сидеров. Случката е станала в заведение на „Витошка“.

Лидерът на „Атака“ дойде пред 01 РУ на СДВР. В компанията на юрист и пред медиите политикът поиска среща с комисар Величков.

„Шамарите са полезни“, те изграждат каза Сидеров, но заяви, че момчето лъже и това е политическа поръчка.

Навлизане в полицейското управление Сидеров  заяви  , че търси  инспектор Зарев, който опитвал да тормози и да оказва влияние върху близки до него хора. Според лидера на „Атака“ се превишават правата на служителите на МВР, той допълва, че сигналът срещу него е измислен, предаде Блиц.

Репортер взе отношение и обвини момчето, че лъже: „Малък си, а започна да лъжеш“.

„Това се случва в началото на кампанията и след като имам сериозни отзиви да се  явява срещу Румен Радев и посочвам защо съм срещу него“.
На излизане от полицейския участък Сидеров настоя да се гледат фактите.

„Няма сигнал срещу мен и повод за разследване от страна на МВР. Няма разработка срещу мен“.

Докато Сидеров говореше пред медиите в 01 РУ на СДВР влезе и момчето. Непълнолетен, който искал да учи занаят в телевизия „Алфа“.

Имаше огромно желание да прави телевизия и да репортерства, но като разбрах, че е малък му казах, че няма как да работи при нас. Това е нарушение на кодекса на труда да работят непълнолетни лица“.

Според кандидатът за президент Волен Сидеров политическите му опоненти са разбрали, че Пело Кръстев не може да носи наказателна отговорност, защото е 17 годишен, и са опитали да уязвят политика. Самият Кръстев заяви, че няма сигнал в полицията, но той обвинява Сидеров за ударени шамари.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране