19.11.2022 | 11:56
Ето го тайното бебе на разведената Лиляна Павлова
Цялата бременност на бившата регионална министърка премина под секрет и малцина успяха да разберат, че тя очаква бебе на 44 години

Лиляна Павлова е станала майка за втори път преди 40 дни. Новината потвърди нейната вече пораснала първородна щерка София, която публикува снимки с пеленачето в социалните мрежи.

Цялата бременност на бившата регионална министърка премина под секрет и малцина успяха да разберат, че тя очаква бебе на 44 години. Въпреки че до последно Павлова работеше и се появяваше по световни икономически форуми, тя умело прикриваше наедрялото коремче с ефирни луксозни шалове, така че никой да не разбере за щастливото събитие.

От 2019 година някогашното острие на ГЕРБ живее със семейството си в Люксембург, където учи и порасналата й, вече 15-годишна, дъщеря София. За чужбина Павлова замина, след като приключи мандатът й като министър на европредседателството на България. Тя бе изпратена в Люксембург за да заеме поста вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка.

През последните месеци в медийното пространство се появиха спекулации, че се е развела със съпруга си Пламен Николов. Това е видно и от имуществената й декларация пред КПКОНПИ за 2022Г., където е изписана като Лиляна Павлова Павлова, а не като Лиляна Павлова Николова. Освен това имотите на вече бившия й съпруг не присъстват в документа, тъй като при развод той не е длъжен да ги декларира пред държавата.

През лятото София е била на почивка на морето поотделно първо с майка си, после с баща си. Лиляна Павлова, която по това време вече е била в напреднала бременност, е почивала в затворен комплекс в Созопол. Там бившата министърка е била в компанията и на новия мъж до себе си, за когото се говори, че е мастит бизнесмен.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране