22.09.2023 | 10:45
Ето защо Доган изрита Хасан Азис от Кърджали
"На теб в Кърджали вече ти е тясно", казал почетният председател на ДПС на все още кмета на града, за когото се говори,че е мултимилионер

„На теб в Кърджали вече ти е тясно“. С тези думи Ахмед Доган ясно показал на Хасан Азис, че вече няма да е кмет на областния град след пет мандата на върха. Източник от Кърджали разкри кои са причините почетният лидер на ДПС, всъщност истинският и единствен лидер, да изрита от кметската надпревара Хасан Азис и на негово място да постави банкера на Фуат Гювен – Ерол Мюмюн.

В града се говори, че Азис злоупотребявал с властта си като заместник-председател на ДПС с ресор местно самоуправление и регионални съвети, и притискал кметовете на Движението негови фирми да получават всички строителни поръчки.

Депесарите сами разказват за десетки милиони по офшорни сметки след 20-годишното управление на Кърджали, за хотели в Турция и десетки други апетитни имоти, което не убягнало на Ахмед Доган, подчертава “Народ”.бг”.

Освен това Сокола не бил доволен от своеволието на Хасан Азис да се види с папа Франциск и да проведе личен разговор с водача на 1 милиард католици по света. Срещата на ДПС-кмета с папата стана в края на август във Ватикана, на която Франциск получи уникален дар от Хасан Азис – свещения ключ от Перперикон. „Г-н кмете, много кметове идват и ми подаряват ключа на своите градове, но Вие сте единственият, който ми подарява ключа от ковчежето на такова свято място“, каза папа Франциск. „Защото Ви имаме доверие, а то е безценно“, отговори му кметът на Кърджали.  Тази сценка особено разстроила мюсюлманина Доган, категоричен е информаторът ни от Кърджали.

8 коментара

  1. Бедния рибар каза:

    Х. А. Прекали с апетита си да има дял от всяка сделка в града, вероятно ще бъде хвърлен на прокуратурата, ако дотогава не избяга или не се самоубие

  2. Звивитян каза:

    С една дума това е Организирана Престъпна Група официално.

  3. Този каза:

    Се е отчитал,то е ясно.Няма кмет или депутат да не плащат на шефа.Това при тях е закон.Както Тиквата ги скубеше с пачки по 50 000 евра и злато.

  4. Мей каза:

    БЪЛГАРИТЕ МРАЗЯТ ВСИЧКИ “ДПС” ГАДОВЕ КРАДЛИВИЯ И ЗЪРНАРИ ТЕ СА ВАШИ ПОДСТАВЕНО ЛИЦА. САМО КЛИКАТА НА БОРИСОВ ВИ ОБИЧА, ЗАЩОТО СТЕ СИ ПОДЕЛИЛИ ДЪРЖАВАТА. МОХАМЕД ВАШИЯ ПРОРЛК, НАЛИ НА НЕГО СЕ КЛАНЯ ТЕ ДА ВИ ЗАТРИЕ ДО ЕДИН, ГАДНИ ТУРЧУЛЯ.

  5. ЗИГ каза:

    20 години Хасан А.Е,как пък не разбра Доган,какви ги върши неговият Зам.там?!
    Кърджали-лоша комунална хигиена,запуснати,разбити улици и тротоари,трафик безспир за Маказа,щото няма Околовръстно.Супер Хасан А.

  6. Анонимен каза:

    А доганчо колко имоти и милиони има? Всички крадат. Той ги е научил.

  7. С. Шен. каза:

    5 мандата четвърт век.
    Ако не беше сменен народа .ще ше да смени.
    Критиките се увличиха.

  8. Насреттин Ходжа каза:

    Доган си знае работата! Щом той е преценил КРАЙ ! Сега ще го наблюдава и при първия гаф, цялата строгост на дълбоката държава ще се стовари на главата му. И милионите и ивотите ще се изпарят за адвокати, вноски и разни плащания. Справка Местан и останалите от котилото ДПС ! Винаги са под контрол !

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране