26.01.2017 | 14:24
Евреин вбеси Банско с голи снимки до кръст
Гневни потребители на социалните мрежи заклеймиха поругаването на християнския символ

Израелски турист скандализира Банско, след като пусна в социалните мрежи свои голи снимки до православния кръст на връх Тодорка в Пирин планина. Оз Резенберг е татуист от Израел, който пристигнал на почивка в Банско, за да кара сноуборд, съобщи местният сайт “Денят”.

По неясни причини чужденецът решил да се “увековечи” гол по прашки до православния кръст със сноуборда си. След това публикувал снимките си в профила си във Фейсбук и Инстаграм.

Фотосите вбесиха банскалии и хиляди гневни потребители на социалните мрежи заклеймиха поругаването на християнския символ. „Това е оскверняване на православието, не е редно напушени или дрогирани чужденци да се гаврят с вярата ни, да бъде намерен и наказан“, това бяха само част от коментарите на възмутените банскалии, залели социалните мрежи в отговор на провокацията.

Преди време пиян и дрогиран английски турист се бе изгаврил с паметника на Хаджи Вълчо в Банско по същия начин, снимал се и пуснал кадрите в мрежата. Възмутени от поредната грозна сцена банскалии подадоха жалба в кметството, в която настояват органите на реда да се сезират, да бъде издирен израелецът, който не е анонимен и да се накаже за деянието.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране