27.04.2020 | 0:23
Евродепутатът Джамбазки анатемоса китайския чесън
Той нарече безобразие чалга клипа в Съдебната палата

“Има основание за иронията на Борисов, защото поведението на европейските институции в пандемия е, меко казано, смущаващо. Кризата послужи да се покажат недъзите в системата. Поведението на евроинституциите ще има сериозна преоценка защото всяка държава действаше сама, така бяха принудени. Предложението на Сасоли е неприложимо”. С тези думи започна онлайн участието си в предаването “Беновска пита” евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

“Европейските лидери, които до онзи ден говореха за солидарност, проявиха егоизъм. Българският народ и държава трябва да преминат обединени през тази опасност. Нацията ни е оцеляла при много по-тежки предизвикателства, ако не си правим саботажи и имаме разум да спазваме лична хигиена и дистанция, българите ще оцелеем. Не ни трябват призиви за нарушаване на правилата, а да се спазват мерките”, допълни той.

“Хората в по-малките населени места с дворове не са толкова притиснати от тази социална изолация, като в големите градове. Лека-полека трябва да се прави експеримент с отхлабване на мерките, за да се възстанови начина на живот”, каза евродепутатът.

“Призоваваме всички българи да харчат парите си в полза на българската икономика. Сега не е време за китайския чесън, че след него идва и китайския вирус. Ако хората избират рекламите на българско производство и харчат парите си за това, ще помогнем на българската икономика. Не е момент за лигавщини и парвенющина, сега е момента да си помагаме”, коментира Джамбазки.

“Безобразие е в храма на Темида да се снима клип доста далеч от идеята на съдебната власт, дължат отговори тези, които са го позволили. Не е място за подобна музика, която няма общо с тематиката. Като общество трябва да преосмислим нещата, глобализмът се оказа вирус, а вирусът глобалист, порази целият свят. Спокойствие и единство пред лицето на заплахата се нуждае България, за преодоляване на тази икономическа заплаха”, обясни той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране