31.10.2017 | 19:50
Евтин ГЕРБерски цирк: “Тайните” срещи между Бойко Борисов и Деница Златева
Пародийната пиарка Севделина Арнаудова нападна социалистката за тайни срещи, които уж се оказаха публични

Заместник-председателят на БСП Деница Златева коментира позицията на ГЕРБ, с която хората на Борисов категорично заявяват, че никога не биха управлявали в коалиция със социалистите.

Златева попита представителите на ГЕРБ фалшива новина ли е фактът, че “Борисов лично я помолил” да стане министър, отговарящ за европредседателството. Социалистката заемаше този пост в служебното правителство на Огнян Герджиков, но впоследствие на креслото седна Лиляна Павлова. Освен това Деница Златева изтъкна и че министър-председателят лично предложил шефското място в парламента на Корнелия Нинова.

На въпроса отговори пиарката на премиера – Севделина Арнаудова. В своя публикация в социалните мрежи Арнаудова написа следното: “Деница Златева, не помниш ли колко пъти идваше при Бойко Борисов в партийната централа на НДК на 17-тия етаж, зад гърба на Корнелия Нинова? Аз помня поне две такива срещи… Не помниш ли и колко вътрешна съпротива имаше тогава в теб, че твоята председателка иска да провали европейското председaтелство.”

По-късно Златева обясни, че като ресорен вицепремиер по председателството е била поканена на разговор от Борисов в централата на ГЕРБ. Социалистката посочи, че на срещата е предоставила цялата информация по подготовката на България за председателството на Съвета на ЕС. “На втората среща му отказах да бъда част от настоящия кабинет. Двете срещи никога не са били тайна и за тях съм информирала Изпълнителното бюро на НС на БСП”, завършва позицията на Деница Златева.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране