01.02.2015 | 20:51
Фандъкова си търси медии за денонощно отразяване
Съобщенията на СО трябва да се публикуват до 5 м. след изпращането им

Столичната община търси медии, които да отразяват дейността й денонощно. Това става ясно от публична покана, публикувана в регистъра за обществени поръчки. Срокът на договора за абонаментно медийно отразяване е една година, а стойността му е 30 хил. лв. с ДДС.

От обявлението не става ясно с колко медии ще бъде сключен договор. Но е ясно, че те ще трябва да реагират веднага при повикване от общината. За тази цел участниците в конкурса трябва да разполагат с денонощен екип, който да отразява работата на кметството.

Освен отразяването медиите ще трябва да наблюдават публичните изяви на кмета и в другите медии. Според обявлението трябва да се прави ежедневен мониторинг на участието на кмета и заместниците й в сутрешните блокове. До два часа след съответното гостуване или изявление участието на кмета трябва да е разпространено. Сред записаните задължения са още съобщенията на пресцентъра на общината да се публикуват до 5 минути след изпращането им, а при необходимост репортерите да приемат информация по телефон от служител на пресцентъра. Към задълженията влизат още да се публикуват съобщения за проекти и аварии.

Участникът трябва да притежава опит в извършването на медийната дейност и да е изпълнявал поне три договора с подобен предмет. Наред с това ще се гледа общият брой посещения на сайта на съответната медия, отчетени през 2014 г., но най-голяма тежест има икономически най-изгодната оферта. Предложенията ще бъдат отворени на 10 февруари.

1 коментар

  1. SOS каза:

    Пъпчивата охтика си търси акъла,.,Бах ТАя скапана неграмотна селска повлекана..боклук крадлив

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране