24.01.2024 | 10:49
Габриела Славова е в паника, не знае къде са децата й
А съдът я пусна уж да ги гледа

Пусната под домашен арест след удушаването на Пейо Пеев, за да гледа бебето и по-голямото си момче, Габриела Славова дори не знаела къде са децата й сега. А претендиращият за бащинство на 4-месечното бебе Велико Минков й предлагал да направи аборт. Това разкри адвокат Велика Андонова – адвокат на Красимира Трифонова, която заедно с дъщеря си Габриела е обвинена за убийството на 44-годишния Пейо Пеев. Адвокат Андонова разказа историята на Габриела и Пейо.

„За техните отношения знам, че се запознават в Германия по време на следването на Габриела. Пейо също е следвал там, доколкото ми е известно, е завършил авиоинженерство. Връщат се в София, заживяват заедно. Той пренасочва дейността си към Пловдив. Занимавал се е с нещо свързано с мебели, но какво конкретно, не мога да кажа. Отношенията са били нормални. Това, което знам от Габриела и Красимира, имало е вмешателство от родителите му, които не са одобрявали Габриела. По тази причина са се разделили в известен период от време.

Той си е останал в Пловдив, тя е отишла в Бургас. Започнала е работа в общината. Преди това детето им е родено, живеят заедно, гледат го, Пейо го е виждал, участвал е в издръжката на семейството. След това отношенията охладяват, той не се премества в Бургас, остава си в Пловдив. Там се запознава с въпросния Велико Минков, чиято идея за бащинство за второто дете на Габриела е много силно изразена в медиите. Пейо по никакъв начин не е бил ограничаван да вижда детето си. Аз ви предоставих и снимка от коледните празници. Красимира е с кърмачето Кристиан. В средата е Габриела. Пейо е до нея. Момченцето, което е на 6 г. – Михаил, е до него. Има и три момиченца от входа в блока. С тази снимка ви показвам прекрасните отношения към онзи момент, след като сключват граждански брак и след раждането на детето“, разказва адвокат Велика Андонова в „Тази сутрин“ по бТВ.

Според нея е имало спор с родителите на Пейо, които са искали да вземат голямото момче. „Те са твърдели, че Габриела не е добра майка. Те са създавали конфликтните отношения между двамата“, добави адвокатката. Тя разкри подробности и за отношенията между Габриела и ексдепутата Велико Минков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране