25.06.2015 | 12:43
Гаден сексуален подтекст се размахва по улиците
Лудо блъскане в сряда сутрин

Петьо Блъсков, журналист, общественик и джентълмен; по собствената му преценка – баща на демократичния печат в България. В сутрешния блок на НТВ по повод предстоящия в събота гей парад в София той щедро угости аудиторията с дестилирана мъдрост на следното ниво:

…Защо трябва постоянно да си размахват вътрешните щения?!

…Така нареченият техен парад, първо, в него има една особеност. В него мъжете, които се правят на жени, са жалки, а жените, които се правят на мъже, са грозни. И това е едно. Второ. Те се опитват да ни кажат – ето вижте, ние парадираме, ние искаме права. Ма никой не ви ги е взел, за какво ще ми парадирате? Още повече – вижте сега, във вашия парад има един доста гаден сексуален подтекст. Дайте да си говориме в прав текст за тези неща. Това е ужасно неприятно и ужасно неподходящо за развитието на един модерен мегаполис. Ама дайте да се разберем. Този гаден сексуален подтекст, който се размахва по улиците… вашата гадна сексуалност, която демонстрирате… Вижте, вижте, познавам нежните чувства между мъж и мъж, между жена и жена. Те са описани в литературата, има и кино. Нека са си така. Никой не ви пречи. Защо крещите? Ама не се размахвайте по този гаден начин!… Ще се видите в събота на какво приличате! Извинявайте!

…Тех (хетеросексуалните) бог ги е създал такъв, вие чувате ли се какво говорите?! Кво искате сега, да се навъртиме всички наобратно ли? И тогава ще сте щастливи? Стига вече!

…Ама нека бе, да са живи и здрави, да не си размахват срамотиите по улиците! Това искаме. Вие ще се видите в събота! Ако изобщо излезете, ще се видите на какво приличате!

…Ооооо! Американските президенти като кажат – “айде женете се и живейте спокойно”, на тия с обратната ориентация, и печелат изборите, така ли? Вие ставате вече такова общество – да влияете върху изборите. Много интересно! Я си гледайте вашта… вижте, гледайте си вашия начин на любов, никой не ви пречи. Недейте да крещите, не си размахвайте срамотиите – и тогава ще бъдете много по-добре приети, отколкото с ваште излишни нахалство и арогантност.

…Стойте си спокойно, ходете си по кръчмите ваште, пийте си, яжте си, търкаляйте се в креватите, няма лошо! Политически искания сега? Защо? Щото не сте такива, а онакива и имате политически искания. Ма и за вас са правата! Ползвайте си ги!

Вижте, това нас не ни интересува. Обществото не го интересува дали ще се жените помежду си, няма ли да се жените. Обществото го интересува да не си размахвате голотиите и срамотиите по улицата. Това го интересува обществото, иначе си правете квото искате. Защото вие не можете да отречете, че вашето поведение е леко неестествено. Нали? Сега, дали това е въпрос на душевност, дали е въпрос на някаква медицинска, така, случка…

Между другото има още един план, който е много интересен и вие не говорите за това. Вие, ъ, така, условно да кажеме – мъже, жени, в групата дамската, вашта дамска група не е толкова лошо приета. И във разните, така, в изкуството, нали, общо взето мъжкият персонал по света се радва на дамската група от вашто общество. По-скоро не е приета мъжката група, към тях повече са насочени нещата… При дамите! При дамите е по-добре! При дамите е по-добре.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране