17.06.2015 | 1:17
Ганчев и Божков се разбраха за ЦСКА!
Кашата обаче е пълна, защото има още един проект за спасението на отбора
Сделка между Гриша Ганчев и Васил Божков за ЦСКА ще има, след като двамата бизнесмени постигнаха договорка за бъдещето на клуба.  Медията отбелязва, че Божков ще отговаря за клубните бази, докато Ганчев – за спортно-техническата част.

Стойчо Стоилов пък ще бъде спортен директор на отбора.  Същевременно Юлиян Инджов, както и клубните акционери Ивайло Манджуков и Милко Георгиев, приканиха спортния министър Красен Кралев да избере чий проект за спасението на отбора да подкрепи – техния или на Божков и Ганчев.

„Изходът за спасението на ЦСКА минава през регистрирането на ново дружество и рестарт на клуба. Не искаме обаче да пречим на т. нар. спасители. Петър Манджуков и Юлиан Инджов наляха 7 млн. в дружество, управлявано от Томов. Нека хората си зададат въпроса защо клубът в момента няма лиценз“, заяви главният акционер в ЦСКА Ивайло Манджуков.

„Ние се ангажираме с доста по-скромен бюджет в размер на 4 млн. лева. Нашият план е да разчитаме основно на български футболисти. Приканваме министър Красен Кралев да одобри най-добрия проект и да подкрепи него“, допълни Юлиан Инджов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране