18.09.2016 | 0:01
Ганчев извади капитана на ЦСКА от отбора
Причината? Борис Галчев критикува чужденците в тима
Гриша Ганчев

Капитанът на ЦСКА Борис Галчев е изваден от отбора за утрешния мач срещу „Черно море“ на стадион „Българска армия“, личи от публикувания на официалния сайт на клуба състав.

Халфът не е контузен. По всичко личи, че Галчев е изхвърлен от тима заради отправени критики към чужденците в отбора в интервю за bTV. „Не може без чужденци, но те трябва да бъдат поне 2-3 класи над нас, българите. На този етап и от тях трябва да се изисква много повече от това, което дават. Вижте „Лудогорец“. И аз не съм доволен от моето представяне“, каза Галчев.

Малко след обявяване на групата за домакинството на тима на Георги Иванов-Гонзо, в профил във фейсбук, за който се предполага, че е на Гриша Ганчев, излезе следното: „Последното, което ще се разреши в този клуб е играчи да говорят срещу съотборници и да им броят парите!“

Ганчев е постнал публикация на сайт, списван от негов приближен журналист. Заглавието е следното: „Когато си глупав – гориш от ЦСКА! Вижте какво се случи на Галчев“.  Много вероятно е Борис Галчев да последва огромна част от съотборниците си, с които спечели Купата на България през миналия сезон и като капитан на ПФК ЦСКА АД. Те бяха освободени.

В групата са мача с „Черно море“ има само един играч от онзи отбор – защитникът Божидар Чорбаджийски.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране