04.07.2016 | 0:01
Гавазова се сдоби с рубрика в сутрешния блок
Тв водещата е известна като бивше протеже на Мирослав Найденов

След завръщането си от майчинство водещата Биляна Гавазова няма да седне до Антон Хекимян в сутрешния блок, а ще бъде лице на нова рубрика. От днес в ранните часове на деня тя ще е на екран всеки понеделник и петък. Новата рубрика “Чети етикета с Биляна Гавазова”, която е бивше протеже на земеделския министър Мирослав Найденов, ще информира зрителите на “Тази сутрин” за качеството и безопасността на различни продукти и услуги. При Гавазова ще гостуват експерти, които ще дават съвети по потребителски теми. Мненията им ще се допълват от изследвания, проведени в лабораторна среда.

Освен че ще разкрива често използвани от производителите заблуди в ущърб на потребителя и ще дава полезни съвети, “Чети етикета с Биляна Гавазова” ще разследва потребителски проблеми и по сигнали на зрителите, обещават от екипа. Зрителите могат да споделят личния си опит в пазаруването и ползването на стоки и услуги на страницата на “Тази сутрин” във фейсбук, или в платформата “Аз, Репортерът”, която вече е достъпна и чрез новото мобилно приложение на bTV Новините. Тема на днешното първо издание на рубриката е качеството на водата, която пием.

“Ще правим експерименти и ще показваме любопитни неща. Ще даваме съвети за правата ни като потребители, както и за това как да бъдем по-здрави, красиви, финансово успешни. Ще разчитаме на нашите зрители за темите, които ги вълнуват. Те са нашите очи и уши, затова ще ги слушаме внимателно. А най-активните от тях ще могат да се включат в специални тестове и дегустации, които имаме идея да организираме”, анонсира рубриката Гавазова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране