17.07.2016 | 18:23
Георги Кадиев яхна джип за 100 бона
Депутатът уж роптае срещу баровците, но сам замяза на мутра

Бизнесменът – депутат Георги Кадиев живее като баровец и кара типично мутренски бял джип, пише „Ретро”. Напук на постоянните му изявления от парламентарната трибуна срещу харчовете на ведомства за нови коли и заяжданията за скъпите джипове на горските стопанства, самият той яха доста мощно и тузарско возило.

Джипът на независимия народен представител и уж радетел за скромен живот на колегите си в парламента и властта е чисто нов, модел от миналата година. Марката е „Хюндай”, а моделът е най-мощният и огромен, предлаган от южнокорейската компания „Санта Фе”. Последната модификация от миналата година е на стартова цена 80 хил. лв., но Кадиев се е разделил с най-малко 20 000 лв. отгоре, тъй като неговият джип е спортен, с по-мощен двигател и куп екстри.

„Личи си, че иска да се чувства като мутра, щом е избрал не само толкова голяма кола, но и в бял цвят. Повече отива на някоя блондинка с богат спонсор, но поне го кара сам и не ползва шофьор на държавна заплата”, коментираха очевидци на обиколката на Кадиев с мощния му джип преди дни в центъра на София.

Плюс за Кадиев пред столичани бе и фактът, че не ползва специален стикер като народен представител, с който да пести от такси за паркиране или пък да спира където си поиска, както правят немалка част от имащите това право представители на властта.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране