20.06.2023 | 20:22
ГЕРБ наказа Делян Добрев
Депутатът не си отряза ръката, но изчезна от тв ефира

„Лошото ченге“ на ГЕРБ Делян Добрев изчезна от тв ефира след съставянето на новия кабинет. Почти месец, бившият енергиен министър не се вясва по телевизиите, които обикаляше „от сутрин до вечер“ преди сформирането на новата власт.

Едно от последните участия на непокорния депутат бе при Мария Цънцарова на 21 май. След това Добрев буквално изчезна, след като зрителите бяха свикнали да го виждат по 2 пъти на ден в различните телевизии да атакува лидерите на ПП Кирил Петков и Асен Василев. Делян не се появява и в последните издания на „Панорама“, при положение, че там бе почти традиционен гост в предишните месеци.

Освен че нонстоп вадеше неудобни истини за „Промяната“ и открито ги атакуваше в различни тв студия, заканата, че ще си отреже едната си ръка, ако подкрепи кабинет на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, бившият енергиен министър бе единственият, гласувал „против“ новото правителство, което разбуни социалните мрежи. Хората се питаха как Борисов ще изтърпи свободното поведение на депутата си, който дефакто влизаше съвсем открито в разрез с неговите позиции.

Сега мнозина политици се чудят дали Добрев сам е решил да не се показва на екран, защото не може да си държи устата затворена и няма как да извърти позициите си, или е наказан от партията, че си е дал твърде много свобода и бойкотира решенията на ГЕРБ.

Любопитно е, че Делян беше наречен герой от шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова, която също громеше с огън и жупел хората от „Промяната“ и дори им измисли прозвището „аматьори“.

След като Добрев се яви отцепник на вота за нов кабинет, Атанасова написа пост във фейсбук, в който се възхити как бившият енергиен министър е имал смелостта да отстои позициите си и се е превърнал в герой.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране