26.07.2018 | 20:32
ГЕРБ открадна „яката дупара“ от БСП

ГЕРБ спечели символна победа срещу БСП, след като Гери-Никол отказа да пее на концерта на младежкото обединение на БСП в Казанлък в петък вечерта. Концертът трябваше да е част от подгряващите мероприятия преди традиционния сбор за левицата на Бузлуджа, но в четвъртък тя е отказала, съобщиха от „Позитано 20“.

Най-известният хит на Гери-Никол е песента „Яката дупара кой ще я бара“. По неофициална информация от партията причината, която екипът на Гери-Никол изтъкнал в телефонен разговор е, че предпочела да пее на празника на Варна на 14 август. „Недвусмилено кметът на Варна – Иван Портних (ГЕРБ) ѝ е казал, че ако пее на наше събитие, няма да участва в празненствата за празника на града“, коментираха организатори на концерта.

Пред младите социалисти ще пеят Дара, Дани Милев и Мариана Попова. От Позитано 20 обясниха, че преведеният вече хонорар за Гери-Никол е 3500 лева. Тя поела ангажимент да го върне. Хонорарите на другите трима изпълнители в младежкия концерт са сходни с този на Гери-Никол, обясниха от БСП.

В традиционния събор на историческата поляна на Бузлуджа в събота на обяд ще свири и пее известният сръбски изпълнител Горан Брегович, на когото от „Позитано“ 20 са платили 10 000 евро за участието. Мотото на събора тази година е „За по-добър живот – нашата кауза е България“.

За разлика от други години, когато партията ангажираше само линейка за спешни случаи на историческата поляна, сега там ще има поне три медицински пункта. Наета е и охранителна фирма, която също може да оказва първа помощ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране