08.11.2016 | 17:52
ГЕРБ развя плашилото! Депутат: При загуба на Цачева, спираме парите за Бургас!
Оставка на кабинета "Борисов" 2 ще въвлече страната в спирала от непрекъснати избори, водещи до нестабилност, казват от ГЕРБ

При загуба на балотажа и оставка на правителството, първата община, на която ще бъдат спрени парите от републиканския бюджет, е Бургас. Това заяви народният представител и областен лидер на ГЕРБ в морския град Димитър Бойчев, цитиран от burgasinfo.com.

“Помислете колко проекти имаме за довършване – спортна зала “Арена Бургас”, ремонтът на ул. “Крайезерна”, обходът към Северното Черноморие и още редица инфраструктурни обекти. Те ще бъдат първите, които ще бъдат отказани”, добави Бойчев. Според него евентуална оставка на кабинета “Борисов” 2 ще въвлече страната в спирала от непрекъснати избори, водещи до нестабилност.

“Много е елементарно. Вече няма кой знае какво да се предлага на избирателя като идеология. Или ляво, или дясно. Лично аз не искам да се върна във времената на Делян Пеевски, не искам да ми спират европроектите. С Бургас се дава пример на цяла България. Всичко това не трябва да отиде на кино. Най-интересното е, че Радев ще иска да вземе подкрепата на патриотите. Те ще продължават да говорят за това, че тука, в нашата област, ще има бежанци. Няма обаче такова нещо. Ние самите не го позволяваме, кметът също не го позволява. Затова тази игра да не я играят. Тука това е опасно. Бежанци в нашия регион няма да има, санирането на блоковете ще си продължи”, добави и депутатът Семир Абумелих.

Депутатите на ГЕРБ от Бургаска област са агитирали да се гласува на втория тур за Цецка Цачева в партийната им шатра до Часовника. Сред депутатите, които призоваха бургазлии да не останат пасивни на балотажа, бяха Диана Йорданова, Иван Вълков, Семир Абумелих и Румен Желев. Те обявиха, че подкрепа за тях вече е заявил Веселин Марешки, както и Реформаторският блок и се надяват да привлекат част от избирателите и на патриотите. Подкрепа за кандидата на ГЕРБ изказа и областният секретар на СДС и общински съветник от групата на Реформаторския блок Тошко Иванов. Той им пожела успех и да успеят да мобилизират дясномислещите хора, за да не се върнат отново БСП на власт.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране