19.07.2016 | 0:01
ГЕРБ си правят предизборен пиар с алманах за 70 000 лв.
Името на луксозното издание е "Европейските фондове в България: Какво постигнахме заедно"

Правителството обяви обществена поръчка за изработка на луксозно издание, в което да бъдат представени “видимите резултати” от усвояване на еврофондовете, който ще струва 70 000 лв., без ДДС. От документацията не става ясно защо трябва да се изготвя подобно издание, чиято цел е сходна с предизборния слоган на ГЕРБ от миналогодишните местни избори.

Предвижда се изданието, което трябва да изобилства от снимков материал, да се отпечата в 4500 копия, 4000 на български език и 500 на английски език. Финансирането е по ОП “Добро управление”. Луксозният алманах ще носи заглавието “Европейските фондове в България: Какво постигнахме заедно”.

Съдържанието ще е разпределено в увод и пет глави. След редакция и превод на информацията на английски език, изданието трябва да получи и “нестандартен” дизайн с твърда корица, а хартията да е двустранно хромирана. Алманахът на “видимите резултати” от еврофондовете трябва да е до 150 страници. Наред с хартиения носител, изпълнителят на поръчката трябва да достави и 4500 луксозно опаковани диска със съдържанието, но в дигитален формат. Срокът за изработването му е най-късно в средата на септември, когато се очаква и официалният старт на кампанията за президентския вот.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране