15.02.2017 | 21:41
ГЕРБ за СЕТА: Притеснени сме, че “госпожа Лъжа” тормози лидера на ПЕС
Станишев и Нинова пак се разминали, констатираха от партията на Борисов

ГЕРБ отвърна на БСП за СЕТА с извънреден брифинг и се разсърди, че депутатите им били наречени национални предатели.  От партията признаха, че са притеснени, че “госпожа Лъжа тормози лидера на ПЕС” Сергей Станишев, който се объркал и гласувал за търговското споразумение с Канада.

“Свидетели сме на поредния скеч, който специалистите биха нарекли политическо биполярно разстройство. Време е за истината – за националните предатели, за гласуването в ЕП и истината, която трябва българските граждани да чуят. За истината, госпожо Лъжа, е време”, закани се Десислава Атанасова, която издигна разпечатка на гласуването. “Може би г-н Станишев не се е объркал, но вероятно не се е объркал и Джани Питела, шеф на групата на европейските социалисти. Или може би е време сега да ги накажете до стената и да им искате обяснения”, продължи Атанасова.

Не било вярно, че щяло да нахлуе у нас ГМО, защото спазването на европейските директиви не отпадало. Това пък заяви Георг Георгиев.

Налице било поредното разминаване между Корнелия Нинова и Сергей станишев, добави към анализа на ГЕРБ Димитър Главчев. Той атакува Нинова, че е прекалила с етикетите, че онези, които са гласували за СЕТА днес в Европарламента, са национални предатели, както ги нарече лидерът на БСП.

От ГЕРБ обвиниха Нинова в тежка загуба на авторитет, понеже не можела да установи контрол върху собствената си партия. “Тази жена няма авторитет, няма тежестта да си вкара в ред къщичката и да управлява държавата”, отсече Георги Георгиев по адрес на лидера на БСП Корнелия Нинова.

ГЕРБ коментираха и поредните уволнения на областни управители. “Герджиков в ролята си на смокинов лист размаха червената метла”, напомни позицията на ГЕРБ от миналата седмица Десислава Атанасова

по повод смяната на областните управители – и новата партида от 7 уволнени губернатори от днес. Прави се политическа чистка, категорична беше бившата депутатка от ГЕРБ. Атанасова прогнозира, че назначените ще са отново лица, свързани с БСП и НДСВ.

1 коментар

  1. Гочев каза:

    Имам чувството,че индивиди ощетени от природата,са истински зверове,когато трябва с техни приоми да заклеймяват себеподобните.Госпожата низвергната от пределите на русенска област,беше “стоварена” в Монтана,за да седне на мястото в НС,на тамошния лидер на ПП-ГЕРБ.Тичането в студията,в редакциите,в сайтовете,е търсене място на госпожата,което ще причини поредното “изгарене” на кандидат за 44-тото НС, от Н-ската организация на гореспоменатата партия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране