09.04.2024 | 11:24
Гонзо се готви да взриви футбола – иска „Левски“ и ЦСКА да играят без публика
Вместо да предприеме мерки за справяне с няколкото футболни хулигани, новият шеф на БФС иска да приложи краен и непопулярен ход

Новият президент на БФС Георги Иванов-Гонзо е на път да заложи страшна бомба, която да доведе до нови протести на футболните фенове. След като в неделя на националния стадион се събраха над 30 хил. зрители за Левски-ЦСКА (0:2) и създадоха страхотна атмосфера за футбол, Гонзо смята да въведе скандалното ограничение – мачовете между двата столични гранда да се играят без публика на гостуващия отбор.

Формалният повод е инцидентът в сектор „А“ по време на двубоя.

Вместо обаче да се бори с персоналните футболни хулигани, Гонзо е решил да предприеме кардинални мерки. Имало и друго предложение – мачът да се играе на „закрити врата“. Очакванията са една от тези крайни мерки да се приложи още за следващия двубой между двата отбора – в плейофната фаза на шампионата.

Припомняме, че едно друго предложение на Георги Иванов взриви футболната общественост – мачът България-Унгария да се играе без фенове. Тогава станаха и най-големите протести, които в крайна сметка костваха „главата“ на вече бившия президент на БФС Борислав Михайлов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране