04.02.2017 | 0:01
Григор Димитров заедно с Никол Шерцингер в София
Двойката не е минала през ВИП-а на летище "София", а през основния изход за пътници

Григор Димитров и Никол Шерцингер пристигнаха в София с полет от Франция и бяха изловени от ловци на автографи на летището. Двойката не е минала през ВИП-а на летище “София”, а през основния изход за пътници.

И двамата са били с тъмни черни очила, но са разпознати от техни почитатели, които се похвалиха във фейсбук със снимки. Най-добрият български тенисист пристигна за участие в тенис турнира София оупън от АТП-250.

Димитров ще започне участието си в четвъртък – 9 февруари, директно от осминафиналните срещи. Той е поставен под номер три в схемата. Жребият за основната схема на второто издание на турнира ще бъде изтеглен в събота – 4 февруари от 15 часа в зала “Арена Армеец”.

Под номер едно в схемата е поставен Доминик Тийм, а Давид Гофен е под номер две. Миналогодишният шампион в турнира Роберто Баутиста Агут е под номер 4. В турнира ще участват още Жил Мюлер, Филип Колшрайбер, Маркос Багдатис и Мартин Клижан.

С уайл кард до основната схема на турнира са допуснати и още двама български тенисисти – Димитър Кузманов и Александър Лазаров. Кузманов в момента е трета ракета на България и има солиден опит в мачовете за Купа “Дейвис”.

Лазаров, който е номер 600 в света, е един от най-обещаващите български тенисисти и ще направи своя дебют в основна схема на АТП турнир, след като през миналата година направи добро впечатление с участието си в квалификациите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране