06.03.2015 | 8:20
Харисън Форд се разби със самолет на голф игрище
Легендарният Индиана Джоунс е с болки в главата, но вън от опасност за живота

Легендарният холивудски актьор Харисън Форд е катастрофирал с личния си самолет. “Баща ми е доста наранен, но бъдете спокойни, животът му е вън от опасност”, обяви синът му пред Си Ен Ен.

Форд заорал на голф игрище слад като машината от Втората световна война дала дефект в мотора.

72-годишният актьор е бил в съзнание и е дишал, кагато е пристигнала линейката. Бил е на седалката на авиона. Откаран е спешно в болница в Лос Анджелис. “Напълно ще се възстанови”, заяви също синът му. Според различни издания в САЩ Индиана Джоунс имал силни болки в главата.

Самолетът е произведен през 1942 г. и е бил любима играчка на актьора. Машината е едномоторна. Повредата настъпила почти веднага след излитането. Форд очевидно е много добър пилот и веднага обърнал курса към най-близкото голф игрище. Там успял да кацне по корем. “Дори нямаше голям шум. Просто беше като от кола, която се удря в дърво. Нямаше експлозия”, свидетелства пред Би Би Си играч на голф. “Приземи се и се разби някъде около осма дупка”, допълни той.

Специалисти коментират, че аварийното приземяване е било по всички правила и перфектно. В района има много къщи и самолетът е можело да се разбие в тях.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране