23.09.2023 | 12:58
Хекимян кандидат на ГЕРБ за кмет на София!
Би Ти Ви: Антон ни напуска!

Антон Хекимян напуска bTV и май ще се окаже един от 20-те кандидат кмета на Бойко Борисов, пишат от „24 часа“. Директорът на „Новини, актуални предавания и спорт на bTV няма да се мести в NOVA, каквито слухове тръгнаха. Оттам категорично отричат.

Хекимян бил забелязан около кабинета на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията. Там обаче е администрацията на bTV и е възможно просто да е отишъл да си подаде документите за напускане и случайно да се е видял с Борисов.

Зпознати обаче твърдят, че Хекимян може и да е предложението на ГЕРБ за кандидат кмет на София. Борисов онзи ден каза, че има 20 кандидати и още избира. После каза, че кандидатът му ще изненада всички.

Самият тв водещ обяви напускането си във Facebook с дълъг пост:

През вече далечната 2004 година започнах в БТВ като стажант. Тогава бях на 20 години. За 19 години разбрах какво е да си посветен на журналистиката, да обичаш хората, с които те среща съдбата и да се учиш от живота на истинските хора.
Извървях дълъг път и съм благодарен на колегите, които са ме подкрепяли в първите ми стъпки и на всички хора, които повярваха в мен.

Щастлив съм, че се участвах в това пътешествие. Битки, победи, радости, смях, незабравими герои, понякога сълзи, но никога съжаление. БТВ ме научи на дисциплина!

Да работиш с професионалистите в БТВ НОВИНИТЕ е привилегия и аз винаги съм ценил усилието на всеки един човек в екипа си. Научен съм, че трябва да се дава шанс и се радвам, че успях да дам път на много млади хора да творят и на много колеги да намерят още предизвикателства в работата си.

Битката за истината трябва да се води на всички нива – независимо от длъжността, която заемаш или професията, която практикуваш. А журналистите са онези хора в нашето общество, които следват принципа на истината безусловно.

Не мога да скрия, че решението да поема в друга посока е изключително трудно. Но всеки, който ме познава истински, е наясно, че обичам предизвикателствата и не се страхувам.

 

2 коментара

  1. Така е, каза:

    за кмет не става, за журналист също. Обикновен помияр.

  2. За кмет каза:

    не става, да не го подлъгвайте, да си гледа работата, където е добър.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране