25.07.2017 | 0:01
Хвърлят милион за подаръци за председателството на ЕС
За брандиране, външна и вътрешна реклама са заделени 1,5 млн. лв.

1 000 000 лева ще похарчи държавата за подаръци за делегациите по време на председателството ни. 2 065 000 лв. са предвидени за клипове и филми, посветени на председателството.

За брандиране, външна и вътрешна реклама са заделени 1,5 млн. лв. Председателството е отговорност и възможност да представим България, заяви вчера министърът по европредседателството Лиляна Павлова на годишната среща на търговско-икономическите съветници в службите с ръководството на МИ и представители на бизнеса. От 1 декември ще има сайт на председателството. Комуникацията ще се развива и през социалните мрежи, обяви тя.

Водещата роля в комуникационната стратегия за председателството е на МВнР. На 11 януари откриваме председателството в Народния театър. На следващия ден е първата неформална среща на лидерите на ЕС.
44 формални заседания ще бъдат проведени в Брюксел и 12 неформални заседания в София. През септември ще има конкурс за арт инсталацията, в който участие ще вземат младите студенти. Все още няма избран слоган за изявата. Павлова очаква над 22 000 души да посетят България по време на председателството.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране