26.08.2020 | 11:42
Илиан Тодоров към Волен Сидеров: Пигмей, предупредих те!
Бившият атакист признава, че уж националистическата партия е била в коалиция с ДПС

“Пигмей, предупредих те! През 2013 г. Волен ни убеждаваше да направим коалиция с ДПС и беше твърдо против всякакви протести! Днес обаче подкрепя метежниците. Използва умовете и любовта ни към българите единствено за лична облага. Сидеров не е никакъв идеолог на каквото и да било!” – написа във Фейсбук областният управител на Софияска област Илиан Тодоров към лидерът на ПП “Атака” Волен Сидеров.

Ето какво пише още Тодоров в обръщението си:

„Планът Сидеров” е моя мисъл и дело. Създадохме го от любов към хората, конструирахме го заедно с моят приятел и колега Димитър Димов. Ако не бяхме двамата с Димов, отдавна нямаше да има ЕТ „АТАКА – бай Волен”! Нека интелектуалният бракониер Волен, който си приписа нашият труд и осребри нашите мечти за Родината да го оспори! Той просто ни предаде и продаде. Измами българите. Преклони се пред Мамона!

Днес, същият подкрепял протестите. А защо бай Волене беше против протестите през 2013г., когато подкрепи правителството на Пламен Орешарски? Защо се криеше под пластмасовата маса? Надявам се не си забравил, когато ти казах пред 23-ма души, че е лудост да правиш правителство с ДПС. Златното ти пръстче обаче не ме послуша! Тогава протестите бяха лоши и грешни, днес са добри и правилни.

Днес обаче има много живи хора, които ще потвърдят че заедно с Калина Балабанова те убеждавахме да не подкрепяш ДПС. Искахме от теб единствено нови избори, въпреки че бяхме избрани за депутати. Но ти подкрепи Орешарски. За предложенията ти за назначения в това правителство ще поговоря, когато отново видя как мърсуваш с името ми по жалката ти кабеларка, която се гледа единствено от Андон кьоравия и Пешо глухият”, пише още Тодоров.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране