01.05.2017 | 13:19
Илиян Василев: Цацаров ще повдигне обвинение на Митов, за да не стане външен министър!
Нова порция фентъзи-прогнози на агент Сашо 11. Цацаров ще отстреля Митов по заповед на Кремъл и за да му попречи да стане външен министър!
Илиян Василев

В същото време  товарищ Василев пише, че обвинение срещу Митов не може да бъде повдигнато без съгласието на Борисов. Та кое е вярното, в крайна сметка – иска ли Борисов Митов за министър или някой бълнува подобна възможност? А и  кой би натискал за Митов, след като Демократическата партия в САЩ е в опозиция? Бетина Жотева, може би.

Два литра студена вода дневно помагат за охлаждане на перманентно възпалените мозъци. Който познава малко от малко Борисов, е наясно, че нито Митов, нито Ненчев ще бъдат поканени в новото правителство. Така че не се поддавайте на елементарни манипулации, че едва ли не Митов е „парафиран”  за втори мандат, но злият Решетников ще му пресече път. Подобен вариант означава въобще да няма правителство и мандата да отиде в БСП.  За външен министър Борисов има навик да кани служебния такъв, но този път той не се казва Даниел Митов.

И още мисловни скъпоценности: по плана Решетников Плевнелиев бил сменен. Смениха го, но не защото така каза Решетников, а защото беше избран нов.  Само по времето на БКП/ДС имаше доживотни постове, а изборите нямаха значение.

Пак по плана Решетников критиците на Кремъл останали извън парламента. Навън са, защото не стават и за сувенирни кратуни. Нима Кремъл боцкаше десните да се цепят на филийки и всеки да се пише вожд, без  да има „племе” зад гърба си?! Да вряскаш против Русия или САЩ, не те прави годен за политик. Ако  кариера се правеше само с вряскане, първо агент Сашо щеше да бъде поканен да се доразвие в ЦРУ, а Плевнелиев вече щеше да чете лекции поне в университета в Бостън.

Спирам и ви оставям да се насладите на агентурния доклад на този гений на  абсурдната фес-букарска мисъл. Даже няма да му поправям словореда и правописните грешки. Но ако  чуете за негова сбъднала се прогноза, да знаете, че я е преписал отнякъде. /Hektor

…..

„Ако теглим чертата – трябва да признаем, че планът Решетников успя в много отношение. Всички лидери на големи партии, които са се срещали с Решетников и са приели да съучастват в този план за изолация на десните, изпълниха своята част, с малкото изключение на несъстоялия се успех на Нинова.

Цацаров продължава да отстрелва неудобните за Кремъл – предстои вероятно обвинение срещу Даниел Митов – главният прокурор си изпълнява задачите от списъка оставен му от Решетников. Нищо чудно да арестуват някой богат бизнесмес за да задоволят апетите за хляб и зрелища на „масите“. Но не осъждането на когото и било е целта, а схемата по която бяха предявени обвинения и срещу Ненчев.

Като предяви обвинение срещу Митов – което трудно може да стане без съгласието на Борисов – го изключват от играта за бъдещ външен министър. Цацаров изпълнява – Кремъл доволен. Така че – Решетниковият план бе почти претворен в живота – президентът сменен, от правителството излязоха всички критици на Кремъл и ще бъдат заместени от приятелски настроени политици, в Парламента няма нито един критик на Кремъл.

А някой си мислят, че Решетников не съществува, че Нинова не е получавала инструкции как да спечели избори, че Радев не е бил съгласуван с Кремъл, че Цацаров действа от вътрешно убеждение, че няма масивен трансфер на финансови средства. Как да не повярваш на руския посланик – който раздава медийни присъди срещу президента Плевнелиев и бивши министри – че Русия не се меси в българските Избори – в най-общ смисъл?“/ Илиян Василев

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране