01.06.2015 | 0:03
Искров и финансовият министър разпиват заедно в столичен бар (снимки)
Шефът на БНБ и Владислав Горанов купонясват с пури и шампанско в „Блек Лейбъл“
Снимки: Big5

Управителят на БНБ Иван Искров и финансовият министър Владислав Горанов разпиваха заедно тази събота в актуалния столичен уиски бар „Блек Лейбъл“, съобщи BIG5.BG. Двамата бяха отседнали с голяма компания във ВИП сепаре. Министър и банкер си говореха доста задушевно и, противно на всякакви правила, пафкаха маркови пури напук на забраната за тютюнопушене, наложена от кабинета на ГЕРБ, част от който е и Горанов.

Искров-Горанов1

Цялата забава бе наблюдавана стриктно от двама охранители на НСО, които тактично са се бяха отдалечили от сепарето, за да фиксират за нежелани натрапници, без самите те да се набиват на очи.

Жененият финансов министър, който по собственото му признание приличал малко на Ръсел Кроу, пък бе настойчиво ухажван от красива блондинка, видя репортерът ни. За ужас на съпругата на Горанов, холивудската звезда в кабинета на Бойко Борисов отвръщаше на закачките, макар и невинно.

Разговорът на сложения на пързалката шеф на БНБ (министър-председателят сам поиска оставката му) и министъра на финансите въвреше доста разпалено. Искров и Горанов отривисто жестикулираха в някакъв спор, който обаче бе очевадно приятелски. Алкохолът на масата не бе точно като за уиски бар – Искров се наливаше с марково шампанско, докато Влади Горанов бе заложил на бирата. Цялата компания от 6-7 човека консумираше леките питиета.

По-рано през деня, Искров и Горанов разиграха кратек медиен цирк. Финансовият министър със симнителна диплома от СА „Димитър Ценов“ в Свищов, поиска оставката на Искров. Последният пък му отговори, че предложенията за негов наследник Димитър Радев имал подкрепа само от ГЕРБ.

3 коментара

  1. Марто каза:

    И двамата изглеждаха доста доволни на тръгване от бара. А Искров даже танцуваше. Гнусна гледка.

  2. хах каза:

    Ех Влади, Влади…Все те ловят в крачка. Преди години беше Пеевски, сега Искров, на когото същия ден поиска оставката.

  3. Боже! каза:

    Та и двамата са за затвора!Осраха се от крадене!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране