16.11.2016 | 0:01
​Как „Шоуто на Слави“ бетонира модела „ДПС“
Партията на Доган и БСП са като скачени съдове – турското и българското крило на БКП

Георги Георгиев, istinata.bg

Много от гласувалите на референдума не се запитаха „защо“?!

При мажоритарни избори победителят дори и с един глас преднина взема всичко. Гласовете за останалите кандидати отиват в нищото и реално може да се окаже, че в парламента може да има само две партии, а гласът на повече от 3/4 от избирателите да отиде в кошчето. Примерно – в един избирателен район от 30000 избиратели има 10 кандидата. Първият взима 20%, вторият 17%, следващия 13% и т.н. до 100%. Влиза само първият кандидат, за който са гласували само 6000 човека. Гласовете на останалите 24 000 човека отиват в кошчето.

По този начин изкуствено се увеличава процентът на ДПС, защото гласовете на милиони избиратели просто

отива в кошчето

Ако схемата на организаторите на референдума се осъществи, то при такова гласуване, както на изборите за президент на 6.11.2016 г. , в парламента щеше да има 120-130 депутати на БСП, 60-70 на ДПС и 40-50 на ГЕРБ приблизително. БСП щеше да има мнозинство или да е на прага на мнозинството само с 900 000 реални гласа и отново да има на разположение патерицата ДПС.

Не се учудвайте защо русофилски тарикати, които късат снимка на български президент искат ДПС да има нереално висок процент и представителство за сметка на загубени гласове за други кандидати.

Вече и последният идиот е наясно, че ДПС е руски проект. Структура, създадена още по времето на режима на Живков, чието политическо ръководство бе изцяло съставено от доказани агенти на Държавна сигурност – верния слуга на Кремъл. Структура, в която бяха вкарани верните партийни кадри на БКП.

Неслучайно Георги Първанов (агент Гоце) връчи най-високия държавен орден „Стара планина“ на Ахмед Доган (агент Сава). Неслучайно обръчът от фирми на ДПС беше обслужван и финансиран от руската банка КТБ. Неслучайно правителството на ДПС с Орешарски беше избрано с един недостигащ глас – този на волен Сидеров от Атака. Неслучайно тогава Централната избирателна комисия с гласа на представителя на Атака Мария Мусорлиева УВЕЛИЧИ броя на избирателните секции в Турция. Неслучайно

БСП и ДПС са винаги заедно и в опозиция, и в управление

Неслучайно правителството на ДПС бързаше да положи тръбите на Южен поток. Неслучайно и днес гласовете на ДПС се вливат в руския кандидат.

Когато говорим за скачени съдове, трябва да имаме точно това предвид.

Ако в парламента се гласуват тези промени, то тогава наистина ще разберем какво означава „Голям шлем“.

Неслучайно и днес малка армия от агенти на Държавна сигурност обясняват колко полезен е референдумът, докато в „Господари на ефира“ показват хора, които са гласували за Референдума, защото

бил добър човек

Мислете с главите си, а не с онова, на което седите! Излъгаха ли ви за пореден път, как мислите? И се запитайте защо никой не беше допуснат до националните медии за да ви обясни всичко това и какво следва?!

Гнусотийка, нали?!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране