30.07.2015 | 14:52
Как ще въздаваш справедливост без доверие, Мая?!
Не сме ти простили за Континброд, ядосва се Цвета Караянчева
Цвета Караянчева, Фейсбук

„Честито” на унижените и оскърбените, но не по Достоевски, а по Мая Манолова – новият омбудсман на Р България, избран от нямото, съзаклятническо мнозинство на БСП, ДПС, АБВ, Патриотичен фронт и гарнитура от Реформатори.

Единствено парламентарната група на ГЕРБ гласува срещу това флагманът на мнимата афера „Костинброд” да е обществен защитник на българските граждани.

Не сме простили, Мая! Не сме преглътнали, че ти дължим година и половина политическо безвремие, улични протести, затворени врати в Европа и модела кой. Fundamentum est iustitiae fides – основа на справедливостта е доверието, казват древните римляни. Как ще въздаваш справедливост без доверие, Мая?!

4 коментара

  1. алекс каза:

    Каква мнима афера. Хванаха ги със свалени гащи. Такъв резил никъде няма по света.И имате наглостта още да говорите . Всички знаят че ГЕРБ печели с фалшификации.Бюлетините намериха ли ги в печатницата. Преброиха ли ги и казаха ли колко са. Бяха ли опаковани в палета и приготвени за изнасяне.После падна ли яко плащане на протестърите за да създават невъзможност на Орешарски да работи.И пътека направиха до Брюксел да клеветят за да спрат програмите. Като имаше нарушения по програмите защо като дойде ГЕРБ не осъдиха никой,И как ще осъдят някой по Костинбродската афера след като „независимата съдебна система“е корумпирана. Нали това и от Брюксел ви го казват.

  2. Енчев каза:

    Време е да си затвориш плювалника за по дълго време.За костинбродската афера разбраха и в Албания,затова не се прави на интересна.

  3. иванов каза:

    за някои ГЕРБ-
    ери светът започва и свършва с тях.Какво скудоумие!!!

  4. ники каза:

    Що бе? Мая ли ви напечата и остави в печатницата стотици хиляди бюлетини надписани по области? Това, че не осъдиха никой в т.ч. и главният секретар, който заяви, че ако иска ще си облицова апартамента с бюлетини от изборите, не отменя наличието на бюлетини извън комисиите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране