16.03.2018 | 10:31
Каракачанов: Мога да направя половин коремно, нямам време за фитнес
Президентът е във форма, в казармата и аз можех, призна си вицепремиерът

След като върховният главнокомандващ (Румен Радев) може да направи едно коремно възлизане, аз мога да направя половин, увери вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Той прие с усмивка предизвикателството на вокала на “Хиподил” и колега политик от “Глас народен” Светльо Витков, който го призова към “политическо превъртане” на лоста след спортната демонстрация на президента Радев.

“Президентът е във форма, а Витков, ако ме покани да се надпиваме с бира, пак няма да приема, защото не мога толкова да пия. Той е специалист в тая област“, пошегува се военният министър.

Каракачанов си призна пред бТВ, че не е във форма, в каквато би искал да бъде. “Човек трябва да поддържа форма, но когато имаш време да ходиш по фитнес зали, можеш – аз нямам време”, каза още той. “Навремето, като е трябвало в казармата, съм правил, беше задължително.

И аз затова казвам, че младежите трябва да ги вкараме в казармата – да възстановят малко мъжкия си вид и дисциплина. Една част ходят (на фитнес), другите – предимно по бирариите, но това е една друга тема”, каза още военният министър.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране