24.12.2018 | 17:37
Караянчева: С 40-те лева пенсионерите ще опитат неща, които обичайно не си позволяват
Отпускането на допълнителни средства за пенсионерите показва отношение към тях, от страна на държавата
С 40-те лева коледни добавки, които държавата дава на пенсионерите, те ще могат да си направят една не много богата трапеза, но по-различна от обичайната, каза председателят на Народното събрание Цевта Караянчева в интервю за НОВА ТВ.
По думите на шефката на парламента, всеки един от по-възрастните българи ще може да опита неща, които, може би, не си позволя през останалото време. Но защо този факт съществува, тя не коментира. Според Караянчева отпускането на допълнителни средства за пенсионерите показва отношение към тях, от страна на държавата, защото те заслужават да живеят по-достойно.
Председателят на Народното събрание на България коментира и ситуацията с оставката на Валери Симеонов. Караянчева счита, че това действие е компромис, от страна на управляващите. Тя каза, че Симеонов вече е осъзнал и разбрал, че трябва да се оттегли, защото “това напрежение, което се генерираше с неговите думи, дали извадени от контекста, или казани несъзнателно, все пак провокираха недоволството”.

1 коментар

  1. Plamen каза:

    Taxi i vsicki upravlqvashti nqma li sam da se podigravka s bashtite ì maikite si kak gi gledat v ocite.Na teh ni te s teh note goleminata ne zaslujenoto zaplatite im pomaga moje bi.I nie v Balgariq se vidim evropeiska darjava.Taka na recente evropeiska darhavi pensione ritengo vzimat koledni i posle 13 pensiq no ne 40 leva da opitam pone vednash neshto sladko.Ako ima gospod da gleda i koi kak e drobil da si sarba poparata .Malko c’è s tezi nali pensi izvarshvat genocidio no imat i ustata da se podigravat. Nqma kokvo da se cudq znaete koi kaza tova e nenujen material.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране