15.12.2023 | 10:44
Кирил Петков окончателно заряза жена си Линда
Канадката обаче защити мъжа си

Съпругата на Кирил Петков сладкарката Линда Петкова взе участие на тазгодишното издание на Панаира на книгата в НДК, като раздаде автографи на свои фенове, закупили си книгата й с безглутенови рецепти. Както обикновено, Линда се появи сама на събитието. Кирил Петков и този път не дойде за един от най-важните моменти за Линда за тази година.

Въпреки това сладкарката защити любимия си мъж, като заяви, че той си има свои ангажименти, затова не е с нея. На въпрос защо Петков не я взе със себе си на събитието „Банкер на годината“, където се появи с Лена Бориславова, Линда го защити и заяви: „Това са си негови работи.“

Кирил Петков беше инкогнито и без съпругата си и за уикендa в Лондон в началото на декември. Граждани засякоха бившия премиер да лети за английската столица със самолет на нискотарифна авиокомпания, която има евтини полети всеки ден, пише „Ретро“. Кирил се качил на борда сам и с малко количество багаж. Разбира се, моментално бил разпознат от почти всички пътници, доверяват очевидци, като разкриват, че с някои от тях дори поговорил за кратко. След като го попитали какво го води към Лондон, Петков отговорил шеговито на английски „работа и удоволствия“, без да дава повече подробности нито с кого са бизнес ангажиментите му, нито как и в чия компания ще си доставя удоволствия на 2500 км от България. В съботната нощ бившият премиер посетил известния лондонски театър „Пикадили“, където гледал мюзикъла „Мулен руж“. Защо обаче съпругата му Линда не го е придружила по време на краткото пътуване, остава мистерия. Пенков не за пръв път я изоставя сама в дома им в София, дори когато лети в чужбина не само по работа. В края на ноември канадката бе засечена и навръх рождения си ден да обикаля сама из столичен супермаркет, докато той крепи „сглобката“, вместо да я изведе на вечеря и да я изненада поне с букет с цветя.

Дни след като се завърна от мистериозното си пътешествие до Лондон, Петков отново бе засечен в компанията на Лена Бориславова. С младата майка известно време бяха преустановили личните си срещи, но в последния месец все по-често споделят време заедно.

Двамата се появиха заедно на церемонията по връчването на наградите „Банка на годината“ в столичен хотел. На събитието, на което присъстваха известни фигури от политиката,  шоубизнеса и с десетки камери, Петков и Бориславова си бъбреха на ухо необезпокоявани десетките погледи, фиксирани върху тях. В края на ноември пък бившият премиер и ексговорителката му бяха хванати и на неформална разходка из центъра на София заедно с бебето на Лена.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране