13.08.2023 | 22:48
Киро с мутри от НСО на плажа “Корал“ крещи на плажуващи, искат линч за него
Близък приятел го нарича в очите "Предател", Петков отвръща: "Ти си капут и тъпак!"

Невиждан екшън и пореден огромен скандал сътвори Кирил Петков с гавазите си от НСО. Този път – срещу плажуващи на плажа на къмпинг “Корал“.

Заплахи и мръсни обиди е изсипал Петков при опит за критични въпроси от народната любов на плажа, който Петков и татко Петко имат за своя бащиния.

Петков се изсипал сред плажуващите с десетки мутри от НСО, за да го пазят от очакваните сблъсъци. Започнал да обижда и налита на бой веднага щом му казали да не пречи на хората с присъствието си и да не се набива грубо на очи, защото е крайно нежелан там. В края на краищата е натирен позорно като нежелан субект.

За зверския екшън и селските обиди разказа във Фейсбук природозащитникът Атанас Русев от Сдружение “Да запазим Корал“:

“Днес съм доволен, защото изпълних гражданския си дълг. На плажа видях Кирил Петков и отидох и му казах в очите, че е предател. Че не направи абсолютно нищо за Природата на България, за пясъчните дюни, за горите, за това, че изпра и стана неделима част от онези, срещу които протестирахме години наред и наричахме мафия по протестите…На което той отвърна, че съм капут и тъпак:). Толкова си може.

По-натам няма да пресъздавам “разговора“ с този самозабравил се наглец (под надзора на гардовете му от НСО), но изобщо не мога да проумея как подобен някога е бил премиер на България. Снимката е от плаж Корал през пролетта, без Кирил Петков на нея“.

После Русев разказва на разлютени активисти подробности от сблъсъка на пясъка с бившия премиер. Под публикацията се разразява страшна дискусия, като мнозина от Сдружението и техни съмишленици дори искат линч за Кирил Петков.

2 коментара

  1. Кристо каза:

    Прост народ, прости управляващи!

  2. Trollhunter каза:

    И твоя мозък е промит тотално! Срещу прогреса и просперитета на България ли протестираше бе?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране