12.05.2017 | 18:36
КОЙ купи „собственика“ на Реформаторския блок Настимир Ананиев
Назначават го за зам.-министър на транспорта заради театъра с напускането му от партията на Меглена Кунева

Политико-олигархичният кръг КОЙ стои зад скандалите в партията на Меглена Кунева. Премиерът Бойко Борисов и депутатът от ДПС са активирали знаковите лица в „Движение България на гражданите“ Настимир Ананиев и Антони Тренчев, които вчера обявиха, че напускат партията заради провала на последните парламентарни избори.

Ананиев, който е собственик на марката „Реформаторски блок“, дори обяви, че с него си тръгват още 100 души. Твърденията му обаче категорично бяха отречени от ДБГ. Тренчев пък е син на бизнес дамата Илияна Алипиева и е решил да харчи спокойно парите си, които „спечели“ с лекота като депутат в 43-ия парламент.

Според информация на МИГNews от правителствени източници, Настимир Ананиев буквално се е продал на Бойко Борисов и Делян Пеевски. Срещу медийния цирк и атаките срещу ДБГ и Меглена Кунева му е било обещано да бъде назначен за зам.-министър на транспорта. Както е известно, ведомството и министърът Ивайло Московски са под пълния контрол на Делян Пеевски, чиито фирми източиха стотици милиони от БДЖ. Назначението на Настимир Ананиев ще стане факт в началото на следващата седмица. До тогава е планирано Ананиев да обиколи всички възможни медии, в които да обясни, че ДБГ е пред разпад и че Найден Зеленогорски трябва да подаде оставка заради провала на Реформаторския блок на вота на 26 март.

1 коментар

  1. Иван каза:

    Ей, колко личат опорните точки на Зеленогорски. Те лакеите му същите глупости повтарят

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране