11.09.2015 | 0:05
Крадец обра депутата чичо Митко
Нарушителят си осветявал с фенерче

Крадец е бил спипан на местопрестъплението в дома на народния представител Димитър Дъбов в Шумен, пише “Монитор”. От ОДМВР отказаха информация по случая. По неофициални данни става въпрос за рецидивист на име Пламен, който имал зад гърба си 10 присъди, повечето от тях за кражби.

Случаят станал малко преди полунощ срещу четвъртък. При диспечерите на охранителната компания 3S СОТ пристигнал сигнал за проникване в къщата на техен клиент, депутата Димитър Дъбов. На място гардовете от екипа забелязали скъсан комарник и силует на мъж в един от прозорците. Нарушителят си осветявал с фенерче.

Охранителите наредили на мъжа да излезе, но вместо да ги послуша, той се шмугнал някъде вътре из къщата. Тогава от компанията извикали полиция. “Имаше много полиция, и коли и полицаи” – коментираха съседи, учудени какво се случва в двора на именития им комшия. Крадецът се опитал да преговаря – много държал да разговаря с началника на автопатрула. Отказали му и го арестували без преговори. По време на инцидента депутатът и семейството му не са били в къщата, след завръщането им в Шумен щяло да стане ясно какви поразии е направил нощният гост.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране