21.04.2023 | 12:02
Крадците можели да отрежат ръката на Григор Димитров
В големите градове на Бразилия - Рио де Жанейро, Сао Пауло и други - улични банди също не се церемонят да отрежат с мачете ръка на турист, за да му отмъкнат скъпа вещ – часовник, пръстен, гривна или други бижута

Макар да остана без скъп часовник за 70 000 евро, най-добрият ни тенисист Григор Димитров не трябва да се трогва особено от инцидента, защото е можел да остане без ръка и да се сбогува със спорта. Преди няколко месеца, при подобна кражба, крадци отрязали китката на богат азиатец, за да му свалят скъпия златен часовник, пише „Уикенд“.

В големите градове на Бразилия – Рио де Жанейро, Сао Пауло и други – улични банди също не се церемонят да отрежат с мачете ръка на турист, за да му отмъкнат скъпа вещ – часовник, пръстен, гривна или други бижута.

Както е известно, Гришо стана жертва на подобни нагли крадци. И то на един от най-оживените булеварди в Барселона – „Авенида де Сария“. При едно от спиранията в задръстването, апашите, които се придвижвали с мотор, му приложили класически трик – пернали лявото му огледало и то се затворило. Когато Гришо подал ръка навън, за да го нагласи, единият бандит затиснал ръката му и разкопчал са секунди часовника му. После моторът отпрашил в неизвестна посока.

Швейцарската фирма Bianchet, която е спонсорски партньор на Григор, вече му е осигурила нов модел часовник от същия клас.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране