28.08.2017 | 15:43
Красимир Райдовски: Валери Симеонов иска да сложи ръка на концесията на плажовете!
"С акция "тишина" Симеонов много се изложи и стана за смях. Говори се, че се е срещал с Корнелия Нинова зад гърба на Бойко Борисов", каза Красимир Райдовски
Красимир Райдовски

„Кой ли не се изприказва по темата за акция „тишина“ на Валери Симеонов?! Всички обаче са единодушни, че с нея той стана за смях и много се изложи“. Това каза в предаването „Опорни хора“ бившият началник на кабинета на Жан Виденов, Красимир Райдовски. „Аз много го харесвам този човек, защото е рогач, а аз харесвам рогачите. Но в този случай той се изложи“, смята Райдовски.

„Има нещо по-важно обаче. Наскоро излезе една публикация, която смачка всичко, което той успя да направи до момента. Според публикацията, за него законите не важат!“, коментира още Райдовски скандалите около вицепремиера.  „Говори се още, че Симеонов иска да сложи ръка на концесиите на плажната ивица, да подмени шефовете на „Слънчев бряг“ АД. Ако всичко това е вярно, то тогава, съжалявам много!“

По думите на бившия разузнавач, сред определени среди се говорело, че Валери Симеонов се бил срещал с Корнелия Нинова. „Аз не допускам, че Корнелия Нинова ще провежда срещи зад гърба на Бойко Борисов, но се оказва, че всички които говорят за задкулисието, всъщност участват в него много активно“, смята Красимир Райдовски. „При всички случаи обаче, Валери Симеонов вреди на премиера Борисов“, заключи темата той.

Според Райдовски, БСП не е никаква опозиция, а лидерът на партията се държи неадекватно.

„Срещу Корнелия Нинова работят преди всичко Георги Гергов, Михаил Миков и Атанас Мерджанов, когото пък първите готвят за следващ шеф на партията“, съобщи в ефир още той. Разузнавачът припомни, че навремето 10 януари не е бил организиран от опозицията, а от вътрешнопартийната опозиция в БСП. „Такова нещо обаче днес не може да се случи“. „Проспаха Харманли, проспаха Асеновград“, каза още разузнавача визирайки провала на родните служби по двата случая. По думите му тези резултати, може да и да са случайни, но може и да са нарочно търсен ефект.

По повод на президента Румен Радев Райдовски каза: „Кой е Радев, като президент? Той е доказан като личност, но като президент все още не.“ „Радев всячески се стреми да се еманципира от БСП, но пък от друга страна не трябва да се забравяме, че всъщност президентската институция в България няма почти никакви правомощия“.

Бившият разузнавач прогнозира още, че кабинет „Борисов 4“ няма да има и че антикорупционният закон, който подготвят от БСП, няма как да мине. „Едни нови предсрочни избори няма да доведат до нищо“, заключи в предаването „Опорни хора“ Красимир Райдовски. Може би след намеса от „Позитано“ оригиналния материал от интервюто с Красимир Райдовски бе подменен от телевизия Bulgaria on air. Другият вариант е да приемем, че цензурата е била наложена, защото Румен Овчаров бе без чорапи, явно с цел да демонстрира своите скромни финансови възможности.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране