05.07.2017 | 8:53
Криминалистите масово мрат от рак!
Сградата им е направена от азбест, дишат и се разболяват

Криминалистите ни мрат от рак! Сградата им направена от азбест, дишат и се разболяват! Това разкри служител на МВР пред Нова телевизия.

„Сградата ни е на 30 години, но е направена от азбест. Вследствие на ремонти – вътрешни и външни, в стаите дишаме азбестови влакна. Това ни се отразява много лошо. През последните години имаме зачестили случаи на и развитието на карценоми. Статистиката показва, че всеки шести на 100 човека се разболява. Ръководството на МВР знае, но няма предприети мерки“, заяви служителката на криминалистиката.

Тя посочи още, че въпреки тежките условия, хората си вършат съвестно работата и няма да се откажат лесно, но искат подобряване на условията на труд.

„Ръководството не ни обърна внимание от дълго време и това е причината да се обърнем към синдиката, за да търсим подкрепа. Днес ние ще изразим правото си на протест, съобразно закона“, добави служителката.

Относно възнаграждението тя добави, че то като на секретарка и няма разделение, въпреки различната квалификация и способности.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране