05.10.2016 | 20:04
Кристалина да подава оставка като еврокомисар. Веднага!
Някой трябва да плати за интригата с Бокова и унижението, нанесено на България

Кристалина Георгиева трябва да подаде оставка като еврокомисар. Или да бъде оттеглена от правителството.

Оттук нататък тя вече е провален политик с имидж на интригант. Чрез конспирация и с помощта на Германия изнуди правителството да оттегли Ирина Бокова от надпреварата за ООН. Така изложи държавата си пред света, създаде небивал международен прецедент.

Излагацията е видна: спечели португалецът, „фаворитката“ Георгиева, зад която уж заставали Щатите, Англия, Източна Европа и цялата прогресивна общност, се провали.

С какво ще я запомнят „обединените нации“ ли? С лошия й английски и с безумната идея, че „Ислямска държава“ и „Боко Харам“ някой ден може да бъдат интегрирани към ООН.

Защо трябваше да се самоунижаваме в последните дни преди финала? Кой ни подведе? Пожертвахме ли силната кандидатура на Бокова, за да улесним Гутереш? Каква бе цената на сделката и кой сега ще я плаща?

Ясно е кой – обикновените българи. Заговорниците-лобисти от кръга „Капитал“ /такива, като прословутия Квазимодо Иван Кръстев, идеолога на размяната/ ще си бият камшика и ще изчезнат по белия свят в търсене на нови полета за изява на демоничния си талант.

Недялко Недялков, Пик

1 коментар

  1. Димов каза:

    Тази използва държавата ни,като ипотекирана територия за нейни нужди.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране