22.05.2015 | 11:31
Левскарите плашат: Ако държавата и БФС помилват ЦСКА, ще реагираме не на думи, а с дела
Комунистическото отроче дължи 11 милиона лева, пишат "сините"

Националният клуб на привържениците на Левски публикува на официалната си страница съобщение, от което става ясно, че ще настоява ЦСКА да плати на НАП дължимите близо 11 милиона лева. В противен случай, ако тимът получи лиценз за новия сезон, какъвто към този момент бе отказан, те ще реагират остро. Но не на думи, а с дела!

Пълният текст на съобщението:

България е бедна държава. Хората изнемогват, а хиляди буквално живеят в нищета. Постоянно нуждаещи се призовават за помощ. Много от тях са деца… Пари – няма.

В този ред на мисли един измислен отбор дължи на България 11 милиона лева /това е почти половината от задълженията на комунистическото отроче/. Очевидно е, че нямат никакво намерение да ги връщат, а искат да измислят схема, за да спасят своя Измислен отбор. Търси се „вратичка“. Отново се готви жестока далавера, която ще е на гърба на целия народ. Така е, като не могат да намерят вратата на съперника, търсят „вратичката“.

Измислят ли нов измислен отбор, който да играе в А група, това ще е най-наглата измама в постоянно мамената ни държава. Наглостта на шумкарите е безгранична! Те срам и достойнство нямат.

БФС сега се чуди как и какво да съчини, за да запази отрочето на партията майка. От футболната централа са наясно, че Левски и милионите му привърженици следят ситуацията. Ясно ни е, че ще се потъпкват законите, заради един фалирал клуб – морално и игрово!

Феновете на „Левски“ съставляват най-голямата част от българския народ. Тези 11 милиона, ще си ги търсим до дупка. Искаме да си ги платят, така както прави и „Левски“. Нашият клуб плаща, а от това страдат треньори и ръководството. Селекцията се прави по най-скромния начин, защото клубът плаща на НАП. Просто, защото Левски е честен и съвестен. Така сме научени още преди 100 години. Такъв е бил и нашият патрон.

Ако, държавният апарат и БФС, позволят подобна неправда, ние ще реагираме остро, но не на думи, а с дела! Не искаме много, просто да се спазват законите на Република България.

Нали уж комунизмът си отиде?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране