13.03.2024 | 14:02
Левски няма да подкрепи Бербатов
Голяма част от топ клубовете ще последват “сините”!

Левски няма да подкрепи Димитър Бербатов за президент на предстоящия извънреден конгрес на БФС. Голяма част от топ клубовете на България също ще последват примера на “сините” и ще гласуват за друг кандидат, сочи проучване на Sportal.bg.

Една от основните причини Левски да не подкрепя Бербатов е заради предложиния от него Изпълком. Там фигурират две имена, с които “сините” имаха сериозни разногласия. Става въпрос за Петър Хубчев и Петър Ганев. По-проблематично за родния гранд е присъствието на Ганев, който е от опозицията на „Герена“. Финансистът бе член на Надзорния съвет до началото на април 2023 година. Преди и след смяната му той даде поредица от интервюта, в които критикуваше управлението на клуба, твърдейки, че Левски е в “будна кома”.

Не е изключен вариант, при който представителят на клуба да пусне невалидна бюлетина, с което да покаже, че не вярва на нито един от седемте кандидати за шефското кресло.

От останалите отбори в елита Локомотив (Пловдив) и Славия вече обявиха, че застават зад Михаил Касабов.

Лудогорец, ЦСКА 1948, Локомотив (София) и Крумовград не са посочили техния фаворит за президент, но на 90% е сигурно, че той не е Димитър Бербатов.

Зад рекордьора по голове с националния тим на България засега твърдо застава само Пирин (Благоевград). Не е изключено това да сторят ЦСКА – София и Хебър, макар че от “Армията” и Пазарджик не са коментирали темата.

В групата на колебаещите се попадат Черно море, Арда, Ботев (Враца), Ботев (Пловдив), Берое и Етър, но по-голямата част от тях също ще подкрепят различна от Димитър Бербатов кандидатура.

1 коментар

  1. Адам каза:

    Бля, бля измислици на дезинформаторите от БФС!
    Бербатов ще е президент на БФС.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране