12.01.2016 | 0:01
Левски взе двама, изгони двама
Националът Александров подписа за 1,5 год., французинът Бурабия за 3

Александър Александров и Мехди Бурабия подписаха с Левски. Защитникът ще остане на “Герена” до лятото на 2017 г., докато френският полузащитник парафира за 3 години.

Александров идва на “Герена” като свободен агент. За последно националът игра за Лудогорец, но не пожела да остане в Разград, след като договорът му изтече в края на годината. С “орлите” бранителят печели 2 титли на България и по една Купа и Суперкупа на страната.

Бурабия идва от Черно море. За него “сините” ще платят трансферна сума, но от клуба отказват да я разкрият. Миналата седмица първи с Левски подписа ганаецът Франсис Нар. В края на 2015 г. пък “сините” си осигуриха и отхвърления от Пирин французин Санти Нгом. Другият смятан за сигурен нов на “Герена” е румънският защитник Сърджан Лукин, играл за Ботев Пд и за родината си в националния тим.

Спортният директор на Левски Георги Иванов привика македонеца с холандски паспорт Денис Махмудов и французина Линел Китамбала на преговори да разтрогнат. Треньорът Стойчо Стоев не взе двамата чужденци на лагера в Свиленград, като предпочете да обиграва повече юноши.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране