13.08.2016 | 0:22
Лили изчезна след резила в Бургас – едва 2000 души се събраха за концерта й
Тръгнаха си още преди края

Лили Иванова е в депресия и четвърти ден е в неизвестност след концерта си в Бургас в събота вечер. Примата е изчезнала веднага след изявата и според подчинените си била бясна от липсата на публика. Звездата нарекла изявата „огромен провал” и не искала да говори с никого от екипа си.

„Толкова разстроена не сме я виждали. Изглеждаше все едно всеки миг или ще счупи нещо, или ще се разплаче. Отпраши с шофьора и не се знае къде”, издават хората на певицата. По думите им тя знаела още преди началото на спектакъла в Бургас, че публиката не е много. Ядосало я обаче, че има много празни места, а и хората не се радвали на изпълненията й и не пеели с нея. Именно безразличието на публиката я наранило най-много и вероятно я е накарало да се скрие, за да се усамоти след провала.

На събитието по официални данни е имало около 2000 души, които обаче не могли да изпълнят Централния плаж в Бургас за концерта на голямата Лили. Разочарованието на публиката дошло от факта, че всички се надявали да чуят големите хитове на примата, а тя не изпяла за два часа нито един.

Звездата представила само новия си албум, който се оказал тотално непознат на зрителите и те постепенно започнали да си тръгват. Накрая на концерта останали по-малко от хиляда човека и именно това вбесило Лили, издават свидетели на фиаското й. Най-търпеливите обаче все пак успели да чуят хита й „Щурче”, преди примата да напусне сцената.

„Лошо впечатление направи и липсата на каквато и да е комуникация с публиката. След задължителното закъснение от 20 минути тя излезе на сцената и дори не каза „Добър вечер, Бургас“, а направо почна да пее, все едно е сама и си репетира. След около половин час все пак благодари на община Бургас, но после добави, че не знае защо го прави. Остана усещане сякаш насила е доведена да пее против волята й. Тогава хората още повече се ядосаха и започнаха да си тръгват”, обясняват очевидци, възмутени и от факта, че за платили по 25 лв. за правостоящи места напразно.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране