05.07.2016 | 12:18
Майката на абитуриентката с рокля за 15 000 лв. има борчове към съседите
Меги Мичева не е плащала сметките за портиер, стълбищно осветление и чистач

Майката на абитуриентката с рокли за 15 000 лева се оказа, че не плаща на съседите си.  Меги Мичева дължи на блока, в който живее в София, 894 лева, разкриха „Господари на ефира“.

Майката на Каролина-Клер сама пратила писмо до Нова ТВ, за да покаже най-красивата абитуриентка – именно дъщеря си. Двете обясниха в сутрешния блок „Здравей, България“ преди повече от месец, че роклите били по поръчка от Дубай, а всички били в шок и паника колко късно момичето си е поръчало тоалетите. Темата стана една от най-обсъжданите – повече във видеото горе

Съседка на семейството обясни пред „Господари на ефира“, че това са сметки за стълбищно осветление, портиер и чистач. Сумата е натрупана за поне 5-6 години. „Но в същото време се показва класа в обществото и то в националната телевизия“, казва съседка на г-жа Мичева.  Майката си присвоила и общи помещения, като е вземала и ток от стълбищата, разкрива още тя.

Друг техен съкооператор, чието лице обаче остана скрито, разказа, че семейството дори си е надстроило и етаж, но от общината го спрели и го бутнали.  Семейството живеело на 14-ия етаж, като си направило зелена градина, която поливали и наводнили съседката от долния етаж.

При вида на екипа на „Господари на ефира“ жената не можа да скрие изненадата си и им затръшна вратата. Тя се оказа далеч не толкова словоохотлива, колкото преди повече от месец, но все пак обясни, че не тя дължи пари, а съседите им дължат на тях за ремонта на тавана.

Братът на Каролина-Клер, когото екипът засече пред блока,се оплака от подигравателното отношение на водещата Мария Игнатова към сестра му.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране